Dobrodošao, Gost. Molim Prijava ili Registriraj se
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Vijesti:
Welcome to our forum.
  PočetnaPomoćPretraživanjePrijavaRegistriraj  

Glasanje Glasanje
Pitanje: Orgazam imam...

više puta tijekom sexa
jedan svaki put
ponekad
rijetko
a što je to?

« Pokrenuo\la: YaBB Administrator na: 10. Srpanj 2008 u 21:58 »

Strane: 1 ... 5 6 7 
Žene i orgazmiiiii.... (Čitano 3526 puta)
doktorica
Bivši Član

Re: Žene i orgazmiiiii....
Odgovor #120 - 26. Svibanj 2009 u 21:30

Freemaneger wrote on 26. Svibanj 2009 u 21:11:
Nije to tematiko, ko je ko, nego je tematika o sexu i orgazmima  Ceri se

Bio sam kod prijatelja !!

Inače to je tem, koja je ispočetka pala u minus, jer žene težko šta priznajete Namiguje
Ne znam, kako je kod tebe  Namiguje
Nisam još bio doktora , a kamoli kod doktorice !!

Jeli hočemo nešto, da se naučimo !!

U vreme Jugoslavije je bilo dovoljno novaca, nova demokratija i krađa naših novaca, je za  Plače

Moji prijatelji Bolničar reči da si je veliko ljudi na forum! Pojasnilo! Dva gosta in nato dvigne članov Niotkuda. Taka oseba ne želi govoriti o ženski orgazem in čustev, povezanih s spolnim aktom ali samozadovoljavanje. In če potrebujete denar za kaj takega. Ali odkup žensko za denar?
Natrag na Vrh

IP Zapisan
saxofonist
Bivši Član

Odgovor #121 - 27. Svibanj 2009 u 08:40

Ovdje se izgara da se nešto nauči o ženskom orgazmu. Evo malo pa pročitajte. Ovo sam prenjela sa stranice ZANIMLJIVOSTI. Tamo ima još korisnih savjeta

Veliki ženski Orgazam

Orgazam Vrlo često na filmovima gledamo i u knjigama čitamo o ljudima koji dostižu seksualne vrhunce te povezuju taj doživljaj sa slikama erupcija vulkana i lomljenja valova. Mora da su takve slike vrlo zbunjujuće za ljude koji nikada nisu doživjeli orgazam, a možda još više za one koji ga doživljavaju.

Moramo ipak priznati da kada bi se Zemlja uistinu pomicala za dostizanja vrhunca i kada bi sam vrhunac nalikovao na vožnju brzacima u krhkom kanuu, tada bi ga najvjerojatnije izbjegavali. Pa, što je onda orgazam s velikim slovom "O"?

Najbolje je početi s opisom onoga što se tijekom orgazma zbiva s tijelom. Malo tko bi se iznenadio spoznajom da se pri orgazmu napinju mišići, a povisuje se krvni tlak i ubrzava rad srca. Međutim, postoje i manje poznate promjene. Klitoris se uzdiže i skraćuje, usmine luče i mijenjaju boju, grudi i girl thingy se šire, maternica dobiva dvaput na veličini, a neke žene osjećaju i "seksualni mlaz" poput usijanog osipa.

OrgazamNadalje, na vrhuncu orgazma, žene doživljavaju serije grčenja genitalnih mišića, koja se obično zbivaju 3 do 15 puta unutar vremenskog intervala od 0,8 do 1 sekunde. A, kada napokon stignu do orgazma, žene su mnogo sretnije od muškaraca.

Do vaginalnih orgazama može se stići nadraživanjem G-točke, a ishod mu je ženska ejakulacija. Ne biste vjerovali, ali najveći zabilježeni broj orgazama koje je doživjela žena unutar jednoga sata je 134!, dok je taj najveći broj u muškaraca tek 16.

Međutim, postoji i druga strana orgazma. "Le petite mort" (mala smrt) je rijetka reakcija na orgazam pri kojoj se odmah nakon njegova dostizanja osoba onesvijesti. Nije to ništa strašno ozbiljno, ali poneki nepripremljeni "veliki" ljubavnici mogu doživjeti šok!

Ali, opet, dobrom dijelu ženske populacije za dostizanje orgazma nisu ni potrebni muškarci. Istraživanje "Kinsey Institute for Seks" pokazalo je da u prosjeku ženama treba manje od 4 minute za postizanje orgazma masturbacijom, dok se to prosječno vrijeme produljuje za 5 puta kada u postizanju orgazma pripomažu muškarci.

Orgazmi su užitak koji se stječe vremenom. Ne samo da sposobnost žena za postizanje orgazma raste s godinama, već će žene u 30-im puno vjerojatnije postizati višestruke orgazme, nego što ih postižu djevojke.

Međutim, ne možete li čekati na te zlatne godine kako bi povisili svoju kvotu orgazma evo i nekoliko savjeta:

1. Povećajte razinu svoga seksualnog uzbuđenja stimuliranjem svih osjetila - maštanjem, gledanjem erotskih filmova ili čitanjem "vrućih" sadržaja.
2. Kad se osjećate malo objesnije, povedite se sami, ili uz pomoć svoga ljubavnika, do ruba orgazma, ali se zaustavite prije vrhunca. Ponavljajte postupak 3 puta prije nego što pođete do samog kraja.
3. Nakon orgazma nastavite s nadraživanjem, ponovno upotrijebite maštu, pogledajte video ili pročitajte erotski roman - pričekajte naredni orgazam.
Natrag na Vrh

IP Zapisan
Freemaneger
Junior Member
**
Trenutno nije Prisutan

I Love Od Naroda Za
Narod

Postevi: 44

Odgovor #122 - 27. Svibanj 2009 u 09:21

Quote:

Inače to je tem, koja je ispočetka pala u minus, jer žene težko šta priznajete Namiguje

U vreme Jugoslavije je bilo dovoljno novaca, nova demokratija i krađa naših novaca, je za  Plače

Moji prijatelji Bolničar reči da si je veliko ljudi na forum! Pojasnilo! Dva gosta in nato dvigne članov Niotkuda. Taka oseba ne želi govoriti o ženski orgazem in čustev, povezanih s spolnim aktom ali samozadovoljavanje. In če potrebujete denar za kaj takega. Ali odkup žensko za denar?

Doktorice za večeru, ples  Smješko

saxofonist dobar dan želim

Zato sam ljubomoran na žene Namigujesamo zbog orgazma Namiguje

Ali za dobar sex i orgazam treba oboje da budu upušteni. Namiguje
Natrag na Vrh

Vidi Profil   IP Zapisan
doktorica
Bivši Član

Odgovor #123 - 27. Svibanj 2009 u 11:17

Freemaneger wrote on 27. Svibanj 2009 u 09:21:
Quote:

Doktorice za večeru, ples  Smješko

saxofonist dobar dan želim

Zato sam ljubomoran na žene Namigujesamo zbog orgazma Namiguje

Ali za dobar sex i orgazam treba oboje da budu upušteni. Namiguje

Pozdravljeni, Freemananger! Ste brali, kaj je napisal Saxofonist! In jaz sem za večerjo in ples kdaj, vendar ne z vami! Ti si Mazohista in Šovinista! Glej odgovore. Grem na delo. Na svidenje.
Natrag na Vrh

IP Zapisan
crezy horse
Bivši Član

Odgovor #124 - 22. Lipanj 2009 u 23:27

U vremenu recesije nema se vremena za orgazme, propala tema!
Natrag na Vrh

IP Zapisan
Freemaneger
Junior Member
**
Trenutno nije Prisutan

I Love Od Naroda Za
Narod

Postevi: 44

Odgovor #125 - 23. Lipanj 2009 u 09:06

Dobar dan posetioci foruma  Namiguje

Danas je problem, kako da živiš, a da ne uživaš, a trebao bi da uživaš Plače.
Natrag na Vrh

Vidi Profil   IP Zapisan
iggic
Junior Member
**
Trenutno nije Prisutan

I Love Od Naroda Za
Narod

Postevi: 11

Odgovor #126 - 30. Rujan 2009 u 10:29

ma treba uzivat bez obzira na sve...