Za slušanje Radio Banovine kliknite na sličicu radia

  

!!!VAŽNO!!!

Ukoliko Vam nakon što ste kliknuli na sličicu ne započne prijenos kliknite ovdje

 

 

Horoskop 06.10. do 13.10.

 

 

 

 

OVAN (21.03. - 20.04.)

 

Tjedan započinje dobro organizirano i bez većih poteškoća. Pozitivni aspekti potiču vas da postignete maksimum učinkovitosti, ali i da se više brinete za sebe. Više ćete razmišljati o zdravlju. Neki neočekivani pozivi za druženje donose i nove romantične prilike pred kraj tjedna. Primijetit ćete kako ste okruženi ljudima koji su vam spremni pružiti potporu, te ćete se uglavnom osjećati odlično u svojoj koži.

Vaš sretni dan je subota.

 

BIK (21.04. - 21.05.)

 

Bez obzira što je sezona godišnjih odmora iza vas, za vaš znak se nastavlja razdoblje zabave i dobrog raspoloženja. Uživat ćete u dobroj hrani, dobrom društvu, dobrom vinu, dobrom seksu. Kao da vam je uživanje u životu postalo hobi, te ćete sve učiniti da se dobro raspoloženje nastavi. Na sreću, planet Venera vam pomaže, te kreira pozitivne aspekte za intimne veze, ali i sve druge odnose. Jedino na što trebate obratiti pažnju je povećana potreba za diplomacijom. Nemojte otkrivati sve svoje karte, nego igrajte taktično.

Vaš sretni dan je ponedeljak.

 

BLIZANCI (22.05. - 21.06.)

 

Nešto ste povučeniji nego obično, ali to je zbog toga što vas privlači prilika za samoprocjenom. Zbog položaja Merkura usredotočeni ste najviše na sebe, iako vam neće nedostajati prilike za zabavu, posebno ako ste mlađi. Izbjegavajte svađe, posebno preko vikenda, jer ćete se dati lako isprovocirati, te bi sitna iskrica mogla buknuti u pravi plamen. Držite noge čvrsto na zemlji i izbjegavajte nepotrebne komplikacije.

Vaš sretni dan je utorak.

 

RAK (22.06. - 22.07.)

 

Odlično ćete se slagati s drugima pa su moguća kratka organizirana putovanja, razgovori s rođacima, susjedima, a zbližit ćete se i s kolegama. Venera vam donosi prilike za zabavu, pa tražite načine kako da iskažete svoje kreativne talente. Neka financijska pitanja bi mogla uzrokovati svađe s osobama s kojima živite. Razmislite što želite, te umjesto da se svađate s drugima oko novca napravite dobar plan i potrudite se da vaš novac radi u vašu korist, a ne protiv vas.

Vaš sretni dan je četvrtak.

 

LAV (23.07. - 22.08.)

 

Vaša fizička energija je na vrhuncu. Imate priliku raditi na sebi, te svoje tijelo dovesti do savršenosti. Jedini problem ovog tjedna bi mogla biti pretjerana opterećenost novcima, jer ćete svako malo provjeravati koliko imate, te svemu oko sebe procjenjivati materijalnu vrijednost. Neki projekti u domu zahtijevaju vašu pažnju. Kreirajte oko sebe profinjenu i elegantnu atmosferu. Nemojte bježati od poslova čišćenja i preuređenja.

Vaš sretni dan je petak.

 

DJEVICA (23.08. - 22.09.)

 

Situacija je dobra, ali postaje još bolja. Sa Suncem u vašem znaku osjećat ćete se uzbuđeno i vrlo entuzijastično. Neće vam nedostajati energije. Bit ćete sretne ruke. Većina poslova će vam ići dobro, te će se stvari razvijati i bolje nego što ste planirali. Jedino bi jedan događaj vas mogao potaknuti na borbe moći s jednom osobom. Nemojte sebe opterećivati natjecanjem s bilo kim. Budite pažljivi u komunikaciji s drugima, ali živite svoj život.

Vaš sretni dan je četvrtak.

 

VAGA (23.09. - 22.10)

 

Neće sve biti potpuno jasno. Shvatit ćete da imate više opcija nego što ste mislili, a one vas vuku u potpuno različitim smjerovima. Nemojte se iznenaditi ako se pojavi nesigurnost i smanjeno samopouzdanje. Zbog toga biste mogli postati opsjednuti jednom osobom, misleći kako ona nosi ključ vaše sreće, neracionalno joj pripisujući ono što nema. Budite realniji, te se više bavite praktičnim stvarima, a manje emocijama.

Vaš sretni dan je petak.

 

ŠKORPION (23.10. - 21.11.)

 

Bit ćete u centru pažnje, te ćete shvatiti koliko vrijedi vaše znanje. Dosadašnji trud će se početi isplaćivati, možda materijalno, ali ako ne tako onda sigurno u priznanjima i pohvalama. Venera vam pomaže izgraditi dobre društvene odnose i daje vam potporu sljedećih mjesec dana. A i sami znate da su dobri društveni odnosi preduvjet za sretnu ljubav. Bit ćete šarmantni i zavodljivi, te se dobro osjećati u svojoj koži.

Vaš sretni dan je petak.

 

STRIJELAC (22.11. - 21.12)

 

Ostavljat ćete odličan dojam na druge, te tjedan donosi odličnu priliku za samopromociju ili promociju vlastitih projekata. Nadređeni će vas cijeniti, a sa šefovima i roditeljima ćete poboljšati odnose. Družit ćete se s cijenjenim i važnim osobama, a neki kontakti će donijeti veliku korist. Krenite po ono što želite, ali se svejedno konzultirajte s ljudima koji imaju više iskustva i tražite dopuštenje od onih koji su vam nadređeni. Pokažite drugima da ih poštujete, a tada će se i oni odlično odnositi prema vama.

Vaš sretni dan je petak.

 

JARAC (22.12. - 20.01.)

 

Tjedan donosi odličnu priliku za učenje i otkrivanje novih stvari. Najvažnije je da se ne držite rutinskih poslova, te pokažete svoju kreativnost. I najobičnije stvari mogu postati drugačije i zanimljive ako ih učinite takvima. Nešto neočekivano moglo bi vam popraviti kraj tjedna. Imat ćete mnogo prilika za druženje s drugima, te ljubavnih potencijala. I oni koji su u vezi primijetit će kako su im odnosi jednostavniji i srdačniji.

Vaš sretni dan je petak.

 

VODENJAK (21.01. - 19.02.)

 

Usred ste jednog napetog problema. Možda se radi o dugovima, financijama, osiguranju, zajedničkom vlasništvu, a možda o svemu tome. Važno je da ne ignorirate takve stvari. One nisu najvažnije, ali nisu najvažnije tek ako su dobro organizirane i sređene. Imate priliku bolje se organizirati i popraviti stanje. U ljubavi su naglašene veze s autoritarnim osobama, pa je vrlo moguća romanca sa šefom ili na neki način utjecajnijom ili starijom osobom od vas. Držite oči otvorene, jer jedna osoba iz vaše blizine bi vam mogla nešto pokušati podmetnuti, ali vi ćete se znati nositi s tim.

Vaš sretni dan je utorak.

 

RIBE (20.02. - 20.03.)

 

Nemojte se iznenaditi ako se budete osjećali umorno i pospano, jer Sunce je poprilično udaljeno od vas, te će vam nedostajati energije. Odmarajte se dovoljno i nemojte si kratiti san. Ovo je prilika da se dobro odmorite i pripremite za nove pothvate koji vas očekuju u narednom razdoblju. Naravno da trebate izvršavati svoje obveze i dužnosti, ali nemojte se forsirati više od toga. Dobar san i odmor neka vam budu ovotjedni prioritet.

Vaš sretni dan je srijeda.

 

 

 

 

Radio naj
  

Vicek(i) TJEDNA
 
< < < < Design & Code ©2010 Sveta Gera D.O.O. > > > >