Za slušanje Radio Banovine kliknite na sličicu radia

  

!!!VAŽNO!!!

Ukoliko Vam nakon što ste kliknuli na sličicu ne započne prijenos kliknite ovdje

 

 

O meni - Mario Perković (bez) cenzure

 

Mario Perković

 

Ime i prezime: Mario Perković

 

Datum rođenja - sve je u pjesmi "...ja sam rođen između dva rata..." a vi pogodite kad...

 

Mjesto rođenja - Zagreb.

 

Za ostale podatke obratite se u matični ured u Zagrebu... :)

 

Moj životni put započeo je u Hrvatskoj gdje sam završio prvi razred osnovne škole da bi zatim preselio u Njemačku. Tamo sam živio i školovao se do prvog razreda srednje kad sam ponovo došao u Hrvatsku.

 

Po povratku sam započeo i sa svojom glazbenom karijerom svirajući gitaru po raznim bandovima. U početku smo svirali rock¨n¨rol no kasnije smo shvatili da, ako želimo zarađivati za život, trebamo svirati i narodnjake... Zatim sam osnovao svoj vlastiti band - grupu "Style".Naše su gaže bile uglavnom u Zagrebu, Samoboru, Zaprešiću te vani u Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji...

 

Još dok sam svirao u bandu započela je moja suradnja sa Radio Banovinom, odnosno sa njenim direktorom Nikolom Maričkovićem. Nakon što sam pod svoje okrilje uzeo klub "Venera" htio sam u njemu napraviti mjesto gdje bi se svirale i rock stvari ali i narodnjaci.

 

Budući da u Jaski nije bilo razumijevanja otišao sam do gosp. Maričkovića koji me je saslušao i sve mi to omogućio...i tako je počela priča...

 

Između posla i zabave nekako sam se uspio i skrasiti. Sada sam ponosni otac 14-godišnjeg Marina, a u svemu tome me prati i podupire moja predivna supruga Marica.

 

Vaš urednik i voditelj

Mario Perković

 

 


  

Vicek(i) TJEDNA
 
< < < < Design & Code ©2010 Sveta Gera D.O.O. > > > >